Nowe wózki BT Reflex
Dzięki nowej serii wózków wysokiego składowania BT Reflex wyznaczamy nowe standardy w zakresie bezpieczeństwa, ergonomii i wydajności energetycznej.
2021-05-19, 13:49

INTUITIVE

Operatorzy wózków widłowych typu Reach Truck nierzadko stanowią grupę najlepiej wykwalifikowanych fachowców wśród personelu magazynowego. Dzięki nowo zaprojektowanej, ergonomicznej i funkcjonalnej kabinie operatora ich codzienna praca staje się jeszcze łatwiejsza, bezpieczniejsza i wygodniejsza.

INTERACTIVE

Nowy i jedyny w swoim rodzaju interaktywny ekran dotykowy posiada takie funkcje, jak sterowanie prędkością wózka i wysokością podnoszenia oraz konfiguracja ostrzeżeń przed przeciążeniem.

INTELLIGENT

Nasza analiza pracy 10.000 pojazdów do obsługi magazynu dowiodła, że akumulatory litowo-jonowe spełniają wymagania warunków pracy wózków wysokiego składowania. Dlatego oferujemy Ci wybór pomiędzy trzema pakietami zasilania akumulatorowego, tak abyś mógł dobrać rozwiązanie do swoich potrzeb. Odpowiednia decyzja w tym zakresie przełoży się na koszt cyklu życia pojazdu, jego wydajność i ochronę środowiska.

INSIGHT

Inteligentne wózki widłowe BT Reflex w standardzie zapewniają nowy poziom bezpieczeństwa, produktywności i wydajności. Pojazd może być uruchomiony wyłącznie przez upoważnionego operatora i na stałe połączony z systemem zarządzania flotą I_Site firmy Toyota.

Zobacz więcej na temat nowych wózków BT Reflex

Marcin Mańka